Barbecue

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecuepakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van. *Tip: Bestel tijdig!

Barbecuepakketten

BBQ-Kippen-Yakitori-Proef-2-b-3-2020-HR

BBQ POPULAIR

  • BBQ worst
  • Hamburger
  • Kipfiletje
  • Kipsaté

€ 6,95 per persoon

Te bestellen vanaf 5 personen

BBQ-barbecue-worst-algemeen-HR

BBQ KARBINDER

  • BBQ worst
  • Hamlapje
  • Kipfiletje
  • Kipsaté

€ 7,50 per persoon

Te bestellen vanaf 5 personen

KS-BBQ-2022Instore-dia1920x1080951741

Bestellen

BBQ-pakketten uitsluitend verkrijgbaar op bestelling.

Uw bestelling dient U minimaal 48 uur van te voren te plaatsen!

BBQ BUDGET

  • BBQ worst
  • Pork Steak
  • Kipfiletje

€ 5,40 per persoon

Te bestellen vanaf 5 personen

BBQ XL

  • -BBQ worst
  • Shaslick
  • Pork Steak
  • Hamburger
  • Speklapje

€ 9,10 per persoon

Te bestellen vanaf 5 personen

BBQ saladepakket

Huzarensalade, Pastasalade,

Komkommersalade, Farmersalade,

Knoflook-, Zigeuner- en Cocktailsaus,

Brood & Kruidenboter.

 

€ 10,00 per persoon

NB;  Te bestellen vanaf 10 personen.

Assortiment

Al ’t lekkers op een stokje...
Kipsaté per stuk € 2,00
Spaanse spies per 100 gram € 2,20
Wave per 100 gram € 2,20
Kipspies met Zontomaat per 100 gram € 2,20
Blije Dije spies per 100 gram € 2,10

Shaslick per 100 gram € 2,70
Argentijnse Varkenshaasspies per 100 gram € 2,70
Varkenshaas Saté per 100 gram € 2,70                  Varkenshaas Truffel per 100 gram € 2,70              Haas op Stok per 100 gram € 2,75   

Mix-grill spies per 100 gram € 2,85
Carpaccio spies per 100 gram € 3,90
Lamsspies per 100 gram € 4,50
Italiaanse spies per 100 gram €1,99

Om te kluiven...
Spareribs gegaard  per 100 gram € 2,50
 

Onze lapjes op een rij...
Kipfilet rood gemarineerd  per stuk € 2,10
Kipfilet geel gemarineerd  per stuk € 2,10
Hamburger  voorgegaard  per stuk € 1,50

Runder Hamburgers  per 100 gram € 1,95
Speklapje gemarineerd  per 100 gram € 1,60
Hamlapje rood gemarineerd  per 100 gram € 1,99
Pork Steak  per 100 gram € 1,85
Filetlapje gemarineerd  per 100 gram € 2,05
Runderschnitzel  per 100 gram € 2,55
Italiaanse Entrecôte  per 100 gram € 3,65
Biefstuk gemarineerd  per 100 gram € 3,80              

 

Worstjesparade...
BBQworst naturel  per stuk € 1,50                      BBQ worst KIP  per stuk € 1,65
BBQworst Jalapeño & Cheddar  per stuk € 1,60  Worst op stok  per 100 gram € 1,40
Pommodori worstje  per 100 gram € 1,60
Chipolata worstje  per 100 gram € 1,90

Liever geen vlees...
Maïskolfjes (2 stuks) per stuk € 3,00
BBQ-Aardappeltjes per bakje € 2,50

Groenteschuitje  per stuk € 2,75
Portobello per stuk € 3,00                                                 met geitenkaas, honing en tijm

Voor de liefhebber...
Scampi’s spies per stuk € 2,50
Vispakketje per stuk € 4,00
Zalmmoot ‘Piri-piri’  per 100 gram € 4,50 (dagprijs)

Uw barbecue compleet verzorgd?                              Ook dat kan...

Saladepakket  € 10,00 per persoon
- Salades: Huzarensalade, Pastasalade, Komkommersalade en Farmersalade.                  
- Knoflooksaus, Zigeunersaus en Cocktailsaus.
- Brood & Kruidenboter

Saladepakket te bestellen vanaf 10 personen.

Optioneel;                                                            Porseleinen bord, bestek en servetten                            € 1,50 per persoon

BBQ te huur vanaf 15 personen

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een barbecue, de kosten hiervoor zijn €35,00. Dit is inclusief gas en schoonmaak.

BBQ alleen te huur in combinatie met vlees en evt. toebehoren. 1 BBQ is geschikt voor +/- 25-30 personen.

 

Bezorgen / ophalen alléén in overleg!                     Kosten: € 15,00.   
 

Vraag naar onze mogelijkheden.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

De Karbinder, Keurslager

Wolweversstraat 76
5914PG Venlo
0773512771

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag Gesloten
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten