De Karbinder, Keurslager

Barbecue

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.   *Tip: Reserveer tijdig!

Barbecuepakketten

bbq-2018-slideshow

BBQ POPULAIR

  • BBQ worst
  • Hamburger
  • Kipfiletje
  • Kipsaté

€ 4,75 per persoon

bbq-2018-sate

BBQ STANDAARD

  • Braadworstje
  • Hamlapje
  • Kipfiletje
  • Kipsaté

€ 5,50 per persoon

BBQ-Spareribs-sfeer-HR

BBQ KARBINDER

  • Hamlapje
  • Kipfiletje
  • Spareribs
  • Shaslick

€ 7,50 per persoon

BBQ VIS

  • Vispakketje
  • Tonijnspies
  • Zalmmootje
  • Scampispies

€ 9,90 per persoon

BBQ KIDS

  • Hamburger
  • Karel-spies
  • Satéstokje

€ 3,25 per persoon

BBQ BUDGET

  • Braadworstje
  • Karbonade
  • Kipfiletje

€ 4,25 per persoon

BBQ pakket ‘ XL’

  • BBQ worst
  • Shaslick
  • Karbonade
  • Hamburger
  • Speklapje

€ 6,35 per persoon

BBQ BEEF

  • Entrecôte
  • Carpacciospies
  • Hamburger (rund)

€ 7,20 per persoon

Spiesen-barbecue

Assortiment

Al ’t lekkers op een stokje...
Kipsaté per stuk € 1,25
Kip-spek spies per stuk € 2,00
Kip-Shaslick per stuk € 2,00
Spaanse spies per 100 gram € 1,90
Wave per 100 gram € 1,90
Kipspies met Zontomaat per 100 gram € 1,90
Blije Dije spies per 100 gram € 1,80
Shaslick per stuk € 2,00
Argentijnse spies per stuk € 1,50
Varkenshaas Saté per 100 gram € 2,40
Haas op Stok per 100 gram € 2,50
Speenvarken spies per 100 gram € 1,95
Mix-grill spies per 100 gram € 2,10
Carpaccio spies per 100 gram € 3,00
Lamsspies per 100 gram € 3,99
Studentenspies per stuk € 1,75
Vleesfakkel per stuk € 1,75
Italiaanse spies per 100 gram €1,50
Karel spies per stuk € 1,25

Om te kluiven...
Spareribs k&k per 100 gram € 1,95
Drumstick k&k per stuk € 0,95
Kippenbout k&k per stuk € 1,95
 

Onze lapjes op een rij...
Kipfilet rood gemarineerd per stuk € 1,75
Kipfilet geel gemarineerd per stuk € 1,75
Hamburger per stuk € 1,00                                        Runder Hamburgers 100 gram € 1,35
Speklapje gemarineerd per stuk € 1,10
Hamlapje rood gemarineerd per stuk € 1,70
Hamlapje geel gemarineerd per stuk € 1,70
Varkensschnitzel gemarineerd per stuk € 1,75
Karbonade gemarineerd per stuk € 1,60
Karbonade ‘Tandoori’ per 100 gram € 1,60
Filetlapje gemarineerd per 100 gram € 1,80
Runderschnitzel per 100 gram € 1,99
Rib-eye gemarineerd per 100 gram € 3,35
Italiaanse Entrecôte per 100 gram € 3,25
Biefstuk gemarineerd per 100 gram € 2,99              Lamskotelet per 100 gram € 1,99                          Lamsrack per 100 gram € 4,40

 

Worstjesparade...
Barbecueworst per stuk € 1,00                    Barbecueworst KIP per stuk € 1,15
Braadworstje per stuk € 1,15                                    Worst op stok  per 100 gram € 1,25
Pommodori worstje per stuk € 1,10
Merguez worstje per stuk € 1,10
Chipolata worstje per stuk € 1,15

 

Liever vega...
Vegetarische schijf per stuk € 1,25
Maïskolfjes (2 stuks) per stuk € 2,00
BBQ-Aardappel per stuk € 1,75
Groentespies per stuk € 1,50
Portobello per stuk € 1,85                                                 met geitenkaas, honing en tijm

 

Voor de liefhebber...
Scampi’s spies per stuk € 1,85
Tonijnspies per 100 gram € 2,75
Vispakketje per stuk € 3,00
Zalmmoot ‘Piri-piri’ per 100 gram € 3,25
Pangafilet ‘Oriëntal’ per 100 gram € 1,75

Een greep uit ons saladeassortiment...
Aardappelsalade
Boeren aardappelsalade
Vlaamse aardappelsalade
Huzarensalade grof en fijn
Griekse salade
Tomatensalade
Komkommersalade
Witte kool salade
Pasta salade
Macaronisalade
BBQ salade
Zomerse salade
Waldorf salade
Farmersalade
Vers fruit salade

Uw barbecue compleet verzorgd?                              Ook dat kan...

Voor een bedrag van € 6,50 p.p. brengen wij:
- Salades: Huzarensalade, Pastasalade, Komkommersalade en Farmersalade.                    (andere en/of meerdere salades tegen meerprijs mogelijk)
- Knoflooksaus, Zigeunersaus en Cocktailsaus.
- Vers Fruitsalade
- Brood & Kruidenboter

 

Optioneel;                                                            Porseleinen bord, bestek en servetten € 1,00 per persoon

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een barbecue, de kosten hiervoor zijn €25,00. Dit is inclusief gas en schoonmaak. BBQ alleen te huur in combinatie met vlees en evt. toebehoren. 1 BBQ is geschikt voor +/- 25-30 personen.

Wanneer u graag zou willen dat er iemand voor uw gezelschap komt barbecueën? Bedragen de kosten hiervoor € 85,00 (max. 2,5 uur). Dit is inclusief de BBQ.

Bezorgen / ophalen in overleg, kosten: € 12,50.        Gratis bezorgen en ophalen vanaf 25 personen.
Vraag naar onze mogelijkheden.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

De Karbinder, Keurslager

Wolweversstraat 76
5914PG Venlo
0773512771
0773546374

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten